Achtergrond

De laatste aanpassingen aan de website waarin ik nog echt bezig was met vormgeving en aanverwante zaken, is inmiddels jaren geleden. Betekent niet dat deze jongen niet bezig is geweest. 

Nee, dat betekent het zeker niet. De laatste jaren zijn als een stroomversnelling geweest.

Inmiddels dekt de omschrijving Ontwerper, vormgever + creatief brein mijn werk niet meer. Betekent niet dat ik het niet meer doe, of geen animo en affiniteit meer mee heb.

Maar als freelance huurling manage ik tijdschema’s, technische zaken en de grillen van artiesten. Ik manage podia, ik rock tijdschema’s en zorg dat het feestje is, op tijd begint en weer vertrokken is. Van de preproductie en het doorspitten van riders, naar het op de vloer waarmaken en bewaken van gemaakte afspraken en kwaliteit. Van de kleine podia tot de grote en inmiddels nog groter dan dat.

Het oude “ontwerper” jasje wordt ingewisseld voor de nieuwe hippe waterdichte windbreaker. Deze ontwerper, vormgever + creatief brein, kun je inmiddels beter vatten onder de nieuwe noemer: stagemanager, productieleider + producent.

Dus de rugzak proppen we vol voor nieuwe uitdagingen. De kennis en ervaringen nemen we gewoon mee. De aandacht en liefde voor details is nooit weggegaan. En voor technisch inzicht is er altijd en overal ruimte. Dus er wordt niets weggegooid, en alles draagt bij.

Nou kan ik bands niet helpen aan talent en muzieksmaak, maar de rest eromheen is in verdomd goede handen. Al zeg ik het zelf.

2008 afgestudeerd aan Design Academy Eindhoven.
2014 – tot heden freelance stagemanager, productieleider + producent.
2018 – tot heden freelance productiemanager/artist handling.